Balatoni borok kis és nagykereskedése

Balaton Borkúria

 

Tevékenységünk bővítéseként 2009. május 1-én nyitottuk meg nagykereskedelmi részlegünket Csopakon, a Suly-féle kúriában, Balaton Borkúria néven. Itt a Balatoni Borrégió teljes borválasztékát megtalálják. Az épület jelentősége, hogy itt alakult meg 1987-ben a Balatonvin Csopak Borrend. Itt a közeljövőben borászati helytörténeti kiállítóhelyet tervezünk átadni, a hozzátartozó borkultúra- és információs központtal.

 

Beszállítóinkkal kitűnő kapcsolatot építettünk ki, folyamatosan kóstolunk, képezzük magunkat és keressük a kicsi, de jó termelőket, akik alázattal végzik munkájukat, valamint azokat a vendéglátóhelyeket, ahova szállítópartnerként tudunk bort vinni. Partnereink mind jól összeállított, izgalmas balatoni borlapot nyújthatnak át vendégeiknek. Rendszeresen részt veszünk borfesztiválokon, rövid piaci jelenlétünk ellenére már több mint ötven étterem és borszaküzlet található folyamatosan bővülő vevőlistánkon.

 

A balatoni borok forgalmazásán kívül az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk partnereinknek: pincelátogatások szervezése transzferrel és szálláslehetőséggel; pincészetek teljes körű képviselete rendezvényeken, céges rendezvényeken reprezentatív bemutatóval egybekötött borkóstolók lebonyolítása. Régiós borkereskedőként kiemelt feladatunk a balatoni borok átfogó képviselete, kóstoltatása, szakszerű bemutatása szervezett borkóstolók keretén belül, valamint a gasztronómiai szférában dolgozók borismeretének fejlesztése. Üzleteinkben személyes bemutatkozási lehetőséget nyújtunk a pincészeteknek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 Következő > Utolsó >>

Oldal 12 / 12
Balaton Borgaléria